top of page

Ontmoet de eigenaren

Wij zijn André en Margot, sinds 2004 gelukkig getrouwd. In 2016, tijdens ons 12,5 huwelijk was Margot voor het eerst op Curaçao. André was 1990 voor het eerst op het eiland tijdens een reis op één van de schepen van de marine. Hij was meteen verliefd op Curaçao. In de jaren daarna is hij nog vaak op het eiland geweest door zijn werk bij defensie. In 1992 was hij voor negen maanden uitgezonden.

Margot was ook meteen helemaal gek op het eiland toen zij in 2016 voor het eerst op Curaçao verbleef. André koesterde altijd al de wens om een woning op Curacao te bezitten en ook bij Margot begon het idee en de wens om eigenaar te worden van een woning steeds meer te groeien.

Begin 2018 deed zich de mogelijkheid voor om een vakantiestudio aan te schaffen. En na het zien van 25 foto's en appen met de makelaar waren wij om. Sinds 1 juni 2018 zijn wij de trotse eigenaren van Studio Dushi Bida op Seru Coral Resort.

Het hoofddoel van de studio is het te verhuren aan mensen die een leuke tijd op het eiland willen in een aantrekkelijk geprijsde sfeervolle studio en dat wijzelf een paar keer per jaar het eiland bezoeken en dan fijn verblijven in de eigen woning.

Al vele tevreden klanten hebben gebruik gemaakt van de studio en wij hopen Studio Dushi Bida nog jaren aan te kunnen bieden voor een aantrekkelijke prijs op het meest tropische stukje Nederland.

In november 2020 stonden wij in het Algemeen Dagblad in een artikel n.a.v. de coronamaatregelen in Nederland waardoor wij besloten langer op het eiland te blijven.

(Klik op het krantenartikel om naar de webversie te gaan).

André en Margot
André en Margot

De eigenaren van Studio Dushi Bida

press to zoom
André en Margot
André en Margot

De eigenaren van Studio Dushi Bida

press to zoom
1/1

Hier staan wij trots te poseren voor onze studio.

IMG_1997.jpg

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

bottom of page